preloader

Blog

La Clínica ofereix un nou servei d’Odontologia

La Clínica ofereix un nou servei d’Odontologia

La Clínica ofereix un nou servei d’Odontologia

El servei està format per un equip de cinc odontòlegs especialitzats i dues higienistes dentals que compten amb la tecnologia més avançada

La Clínica Santa Creu de Figueres disposa d’un Servei d’Odontologia, que s’afegeix a la cartera d’especialitats que ofereix el centre amb l’objectiu de posar a la disposició dels usuaris totes les tècniques necessàries per a una salut dental òptima.

El servei està format per un equip de cinc odontòlegs especialitzats i dues higienistes dentals que compten amb la tecnologia més avançada i treballen de manera coordinadora per tal d’adaptar-se a les necessitats específiques de cada pacient. Gràcies a aquesta tasca en equip, els professionals poden garantir una atenció integrada i un assessorament personalitzat adequat a cada persona, tant a adults com a infants i adolescents.

La cartera de serveis d’aquest nou espai, ubicat al carrer Pere III número 41, de Figueres, inclou diferents tractaments: odontologia conservadora, implants, odontopediatria, ortodòncia fixa (brackets metàl·lics i estètics), ortòdoncia removible (aparells d’expansió i funcionals), Invisalign, pròtesis, periodòncia, odontologia preventiva, estètica dental i higiene i profilaxi dental i especialització ATM.

L’equip de professionals estudia cada cas per poder oferir al pacient un pla personalitzat del seu tractament, amb el pressupost corresponent i la possibilitat de disposar d’un finançament a mida.

Els horaris de visita s’adapten a la disponibilitat de l’usuari i es pot reservar hora per telèfon, al 972 51 09 95, o per la pàgina web de la Clínica Santa Creu, a través del servei de cita en línia.