preloader

Serveis

Serveis

Consultes Externes

StaCreu_ConsultesExternes_ok
La Clínica Santa Creu disposa de dos edificis: A i B, a més d'un annex.
A la planta baixa de l'Edifici A, hi ha un Punt d'Atenció, la consulta d'Urgències, la Ressonància Magnètica, el Servei de Radiologia, tres consultes (1, 2 i 3) i el Departament d'Administració.
A la primera planta de l'Edifici A, es troben les habitacions (101 a 105 i 131 a 142), i, a la segona planta, hi ha els serveis d'Urologia, Podologia, Fisioteràpia i Rehabilitació.
L'Edifici B compta amb una planta -1 on es troba el Laboratori i on s'efectuen les analítiques i extraccions. A la planta baixa, hi ha un Punt d'Atenció i quatre consultes (de l'11 a la 14). A la segona planta, hi ha l'Institut Oftalmològic Santa Creu.
La Clínica Santa Creu disposa d'un annex on s'ubiquen el Servei de Fisioteràpia i Rehabilitació i el Servei d'Odontologia.

Servei d'estades temporals i descans

La Clínica Santa Creu ofereix un servei d’estada temporal i descans amb una atenció personalitzada segons les característiques, necessitats, interessos i desitjos de cada persona usuària. Aquest programa s’adreça a totes aquelles persones que ho necessitin, per al descans de famílies cuidadores i per a usuaris que requereixin d’un període de convalescència després de qualsevol actuació assistencial.
Amb l’atenció assistencial prestada pels professionals de la Clínica, aquest servei té com a objectiu promoure i mantenir les capacitats i millorar la qualitat de vida de les persones usuàries, facilitar la seva recuperació i donar sortida a determinades situacions imprevistes.
Les persones interessades a accedir al programa d’estades temporals i descans s’han d’adreçar als serveis administratius de la Clínica, on els informaran de les condicions d’accés i on es tramitarà, si s’escau, la sol·licitud d’ingrés.

Per a més informació, podeu contactar amb Esther Valls o Ma. Àngels Ortega, als següents telèfons: 972 501 750 o 972 503 650.

20231005_135415

Proves de detecció de la Covid-19

Al Laboratori de la Clínica Santa Creu disposem de la capacitat tècnica i tecnològica per a la realització de proves de detecció de la Covid-19.
Es poden fer amb o sense cita prèvia. No és necessari disposar de prescripció mèdica, però, en recollir la mostra, sí que cal presentar la Targeta Sanitària o un document identificatiu.
Oferim tres tipus de proves:
RT-PCR SARS-CoV-2 (exsudat nasofaringe)
Els resultats s'obtenen en un màxim 24 hores (excepte caps de setmana o festius)
Com a requisits previs, no menjar ni beure 30 minuts abans de realitzar la prova
TEST RÀPID D’ANTIGEN (frotis nasal)
Els resultats s'obtenen en un màxim de 20 minuts
SEROLOGIES SARS-Cov-2 IgG/IgM (extracció de sang)
Els resultats s'obtenen en un màxim de 4 dies
Es recomana dejuni de 6 h abans de realitzar la prova
L'horari per a fer-se qualsevol d’aquestes proves és de dilluns a diumenge ininterrompudament.

Urgències 24h

972 503 650