preloader

Blog

Els operaris ultimen la posada en marxa del nou pàrquing regulat

Els operaris ultimen la posada en marxa del nou pàrquing regulat

Els operaris ultimen la posada en marxa del nou pàrquing regulat

Tant a l’entrada com a la sortida, s’ha instal·lat una estructura de barreres i l'aparcament estarà en servei les 24 hores del dia

Els operaris han estat ultimant aquests dies els preparatius per a la posada en marxa imminent del nou pàrquing regulat de la Clínica Santa Creu. El projecte preveu l’ampliació de l’espai d’aparcament amb la incorporació de 40 noves places, que se sumen a les 40 ja existents.

Amb aquest nou ordenament de l’entorn exterior de la Clínica, els vehicles hi accediran pel carrer Pere III i la sortida estarà ubicada al carrer Santa Llogaia. Tant a l’entrada com a la sortida, s’ha instal·lat una estructura de barreres i el pàrquing regulat estarà en servei les 24 hores del dia.