preloader

Blog

Entra en funcionament el nou pàrquing regulat de la Clínica Santa Creu

Entra en funcionament el nou pàrquing regulat de la Clínica Santa Creu

Entra en funcionament el nou pàrquing regulat de la Clínica Santa Creu

Amb la nova ampliació, s'ha duplicat el nombre de places d'aparcament

La Clínica Santa Creu ha posat en funcionament el nou pàrquing regulat, que coincideix amb l’obertura d’un nou espai que s’ha destinat a l’ampliació de l’aparcament. Amb aquesta adequació, s’ha duplicat el nombre de places, que passen de les 40 que hi havia fins ara a un total de 80. El pàrquing està en servei i vigilat les 24 hores del dia.

Disposa de dues places per a vehicles elèctrics dotades de carregador i també hi ha espais reservats a l’estacionament de vehicles per a persones amb mobilitat reduïda.

Tant a l’entrada com a la sortida de l’aparcament, s’ha instal·lat una estructura de barreres amb lector de matrícules. Pel que fa als preus, s’han fixat dues tarifes, una per a persones treballadores de la Clínica, més econòmica, i una altra de cara al públic. Els vint primers minuts són gratuïts. Totes les persones que ho vulguin, ja siguin usuàries de la Santa Creu o no, també disposen de l’opció de tramitar un abonament.

Amb aquest nou ordenament de l’entorn exterior de la Clínica, els vehicles accedeixen pel carrer Pere III i la sortida es troba ubicada al carrer Santa Llogaia. El punt de pagament està a la façana a tocar l’entrada principal. La màquina no accepta diners en metàl·lic i, per tant, el pagament només es pot fer amb targeta de dèbit o crèdit.

Per a qualsevol dubte o informació, es poden adreçar als punts d’atenció de la Clínica.