preloader

Blog

Millores als espais de Rehabilitació i Fisioteràpia

Millores als espais de Rehabilitació i Fisioteràpia

Millores als espais de Rehabilitació i Fisioteràpia

Les darreres millores realitzades a les sales de Fisioteràpia i Rehabilitació de la Clínica han permès crear un entorn més acollidor i confortable per a les persones usuàries

S’han eliminat les cortines que dividien l’espai per crear boxs individualitzats, amb l’objectiu d’oferir una assistència més íntima i personalitzada. Els boxs, a més, són més amplis, per tal que els i les professionals puguin moure’s amb comoditat mentre fan els exercicis. També s’ha habilitat un petit gimnàs dotat dels aparells necessaris per als exercicis terapèutics dirigits.

La sala d’espera, que abans es trobava en un passadís, ara disposa d’un espai propi. Aquesta actuació de millora inclou l’adquisició de nous materials especialitzats en Fisioteràpia i Rehabilitació. També s’ha prioritzat una reducció de les llistes d’espera.

Rehabilitació CSC 1