preloader

Blog

Recuperem les consultes d’Otorrinolaringologia de la mà de la metgessa Mercedes Victoria Cardiello

Recuperem les consultes d’Otorrinolaringologia de la mà de la metgessa Mercedes Victoria Cardiello

Recuperem les consultes d’Otorrinolaringologia de la mà de la metgessa Mercedes Victoria Cardiello

Les malalties de l'oïda, el nas i el coll poden afectar qualsevol grup d'edat, per això, al Servei d'Otorrinolaringologia de la Clínica Santa Creu atenem des de nounats fins a persones d'edat avançada

A la Clínica Santa Creu, hem reprès les consultes d’Otorrinolaringologia gràcies a la incorporació de la metgessa Mercedes Victoria Cardiello. El Servei d’Otorrinolaringologia és l’especialitat que s’ocupa de les malalties de l’oïda, el nas i el coll. Són estructures molt interrelacionades en la seva anatomia i funció i, per aquest motiu, s’agrupen en una única especialitat medicoquirúrgica. Aquestes malalties poden afectar qualsevol grup d’edat, per això, al Servei d’Otorrinolaringologia de la Clínica Santa Creu s’atén des de nounats fins a persones d’edat avançada.

El Servei d’Otorrinolaringologia estudia i tracta mèdicament i quirúrgicament, els trastorns de l’audició; els trastorns de la respiració nasal i l’olfacte; els trastorns de la veu i la deglució; infeccions, traumatismes, malformacions congènites i inflamacions agudes i cròniques d’orella, nas i sins paranasals, faringe, laringe, glàndules salivals i estructures cervicofacials; tumors benignes d’aquests òrgans, i cirurgia de la via llagrimall.

A més, la metgessa Mercedes Victoria Cardiello ofereix la consulta especialitzada en Otoneurologia, amb l’objectiu de valorar i tractar símptomes com el vertigen, el mareig i/o la inestabilitat.

20230717_152916