preloader

Blog

La Clínica Santa Creu ofereix un nou servei d’estades temporals i respir

La Clínica Santa Creu ofereix un nou servei d’estades temporals i respir

La Clínica Santa Creu ofereix un nou servei d’estades temporals i respir

El programa s’adreça a totes aquelles persones que ho necessitin, per al descans de famílies cuidadores i per a usuaris que requereixin d'un període de convalescència després de qualsevol actuació assistencial

La Clínica Santa Creu ofereix un servei d’estada temporal i descans amb una atenció personalitzada segons les característiques, necessitats, interessos i desitjos de cada persona usuària.

Aquest programa s’adreça a totes aquelles persones que ho necessitin, per al descans de famílies cuidadores i per a usuaris que requereixin d’un període de convalescència després de qualsevol actuació assistencial.

Amb l’atenció assistencial prestada pels professionals de la Clínica, aquest servei té com a objectiu promoure i mantenir les capacitats i millorar la qualitat de vida de les persones usuàries, facilitar la seva recuperació i donar sortida a determinades situacions imprevistes.

Les persones interessades a accedir al programa d’estades temporals i descans s’han d’adreçar als serveis administratius de la Clínica, on els informaran de les condicions d’accés i on es tramitarà, si s’escau, la sol·licitud d’ingrés. Podeu contactar també amb Esther Valls o Ma. Àngels Ortega, als següents telèfons: 972 501 750 o 972 503 650.

Els serveis que la Clínica posa a l’abast de les persones que facin ús d’aquest servei al llarg d’aquestes estades són:

Visita mèdica inicial (pot incorporar una analítica bàsica)
Presa diària de constants
1 tractament setmanal de fisioteràpia
1 tractament de quiropòdia per a estades mínimes de 3 setmanes
Kit de benvinguda
Atenció personalitzada d’hoteleria: incorpora vàries característiques com l’atenció personalitzada de la cambrera de planta i que pugui escollir opcions de menús
Wifi / TV
Llit d'acompanyament
Gestora administrativa amb coneixements d'idiomes
20231005_135415