preloader

Blog

La Unió Esportiva Figueres i la Clínica Santa Creu signen un acord de col·laboració per seguir essent referents a la ciutat i la comarca

La Unió Esportiva Figueres i la Clínica Santa Creu signen un acord de col·laboració per seguir essent referents a la ciutat i la comarca

La Unió Esportiva Figueres i la Clínica Santa Creu signen un acord de col·laboració per seguir essent referents a la ciutat i la comarca

La Clínica Sant Creu es converteix en el Partner Mèdic del club per a les properes dues temporades; el primer equip masculí portarà el logo del centre a la samarreta

La Unió Esportiva Figueres i la Clínica Santa Creu firmen un acord de col·laboració amb la finalitat de sumar esforços i de seguir essent referents a la ciutat i a l’Alt Empordà en els seus respectius àmbits. La signatura del conveni ha tingut lloc aquest matí a les instal·lacions de l’Estadi Municipal de Vilatenim, i ha anat a càrrec de Dani Sala, president de la UE Figueres, i de Ramon Puig, gerent de la Clínica Santa Creu.

El conveni estableix, entre altres aspectes, que la Clínica Santa Creu es converteix en el Partner Mèdic Oficial del club, fent-se càrrec de les proves mèdiques dels primers equips de la Unió, tant el masculí com el femení, i també de l’equip Juvenil A. A més, el centre oferirà als 28 equips del futbol base del club avantatges i serveis per a les revisions mèdiques periòdiques que són necessàries per la pràctica del futbol federat.

Per part de la Unió Esportiva Figueres, l’acord estableix que el logotip de la Clínica Santa Creu apareixerà a la màniga de la samarreta del primer equip masculí, a més de tenir presència en tots els àmbits de comunicació del club com a partner oficial.

Pel president de la UE Figueres, Dani Sala, “aquest conveni dóna continuïtat al projecte engegat fa menys d’un any per l’actual junta del club, on un dels objectius que teníem era que la Unió torni a ser el referent esportiu per excel·lència de la ciutat, col·laborant amb les principals entitats i empreses”.

El gerent de la Clínica Santa Creu, Ramon Puig, s’ha mostrat molt satisfet de l’acord amb l’entitat esportiva: “aquesta aliança amb un club tan emblemàtic com la Unió Esportiva Figueres s’emmarca en la nostra voluntat de continuar renovant el projecte de la Clínica, obrint-la a la ciutadania i ampliant la nostra cartera de serveis. A més, ens fa especial il·lusió que el conveni s’hagi pogut materialitzar precisament aquest any 2024, en què celebrem els 80 anys del naixement del centre”.

Conveni_UE Figueres_Clínica Santa Creu_1