preloader

Blog

La Clínica Santa Creu obre l’Institut Oftalmològic Santa Creu

La Clínica Santa Creu obre l’Institut Oftalmològic Santa Creu

La Clínica Santa Creu obre l’Institut Oftalmològic Santa Creu

El nou centre oftalmològic de referència de les comarques gironines compta amb la tecnologia més moderna i avançada

A la Clínica Santa Creu, trobareu l’Institut Oftalmològic Santa Creu, que compta amb una Unitat d’Exploració en què professionals i experts altament qualificats realitzen totes les proves oftalmològiques amb la tecnologia més moderna i avançada.

Ofereix exàmens visuals complets per prevenir o detectar qualsevol malaltia que pugui comprometre la nostra visió. Una revisió d’aquest tipus, sobretot si es fa periòdicament, és la millor manera de prevenir o detectar en una fase primerenca qualsevol malaltia que pugui comprometre la nostra visió.

En molts casos, un examen complet dels ulls pot ser l’única manera de diagnosticar a temps malalties realment importants, algunes de les quals poden causar una pèrdua irreversible de visió i, en els casos més extrems, fins i tot ceguesa. Davant de qualsevol símptoma ocular que es presenti en un sol ull o en tots dos, la recomanació és no automedicar-se i anar com més aviat millor a l’oftalmòleg, ja que el temps d’evolució és un factor important en el pronòstic visual d’algunes patologies.

L’Institut Oftalmològic Santa Creu disposa d’un servei d’urgències per tractar qualsevol símptoma ocular que es presenti als ulls

L’Institut Oftalmològic Santa Creu disposa d’un servei d’urgències per tractar qualsevol símptoma ocular que es presenti als ulls, perquè reaccionar des d’un primer moment ens permet evitar problemes majors. El centre disposa de la tecnologia més innovadora per cuidar la vostra salut ocular. La Unitat d’Exploració realitza totes les proves oftalmològiques amb la tecnologia més moderna i avançada. Aquestes proves són ràpides, no causen molèsties i els resultats es lliuren al pacient al final de la consulta.

Tecnologia oftalmològica i optomètrica

Aquesta tecnologia consisteix en proves ràpides i que no causen molèsties al pacient. Us lliuren els resultats al final de la consulta: mesura de l’agudesa visual i refracció, pressió intraocular, exploració amb làmpada de fenedura, campimetria, topografia corneal, paquimetria corneal, queratometria corneal, microscopia especular per a contatge de cèl·lules endotelials corneals, ecògraf ultrasònic, tomografia de coherència òptica del segment anterior i posterior, angioOCT, retinografia, biometria, pupil·lometria, aberrometria i tecnologia làser.

Les especialitats

• Oftalmologia general
• Còrnia
• Cataracta
• Cirurgia refractiva
• Retina i vitri
• Glaucoma
• Tractaments Làser
• Oftalmologia pediàtrica
• Oculoplàstica
• Estètica i rejoveniment oculofacial
• Ull sec tractament
• Optometria
• Optometria infantil
• Lents de contacte
• Control de la miopia
• Teràpia visual
• Estrabisme i ambliopia
• Urgències