preloader

Blog

La Clínica incorpora el servei de Nefrologia

La Clínica incorpora el servei de Nefrologia

La Clínica incorpora el servei de Nefrologia

El Servei de Nefrologia s’afegeix a la cartera d'especialitats que ofereix el centre, gràcies a la incorporació del doctor Marc Cuxart

La Clínica Santa Creu de Figueres comptarà, a partir d’aquest setembre, amb el Servei de Nefrologia, que s’afegeix a la cartera d’especialitats que ofereix el centre, gràcies a la incorporació del doctor Marc Cuxart.

La Nefrologia és una especialitat mèdica que té com a objecte l’estudi morfològic i funcional del ronyó, tant en les condicions normals com en les patològiques.

Les prestacions nefrològiques que es tracten a la Clínica Santa Creu són: diagnòstic de malalties renals, hipertensió arterial, infeccions urinàries, insuficiència renal i nefropaties diabètiques i sistèmiques. El tractament de les malalties renals inclou el diagnòstic i tractament mèdic per preservar la funció renal, l’establiment de normes dietètiques i el tractament substitutiu de la funció renal mitjançant diàlisi. L’especialista també realitza revisions periòdiques, per a la detecció precoç de la insuficiència renal i/o per a la valoració del risc cardíac per hipertensió persistent.

Pot reservar hora per telèfon, al 972 503 650, o bé per WhatsApp, al número 689 616 156, o bé per la pàgina web de la Clínica Santa Creu, a través del servei de cita en línia.